Sökes: Produktionsledare/byråassistent som är grym på att hålla ordning.

Finnes: Kommunikationsbyrå som gör skillnad. På riktigt.

Du är i början av din karriär, ser en framtid inom branschen och är grym på att hålla ordning.

Arbetsuppgifter:

  • planera produktioner
  • bistå i projekt
  • löpande administration
  • enklare ekonomihantering

Om anställningen:

Du ges möjlighet att utvecklas inom kommunikation och grafisk produktion. Goda kunskaper inom Office och ev. Adobe Creative Suite är meriterande.

Tjänsten är upp till 100 %, möjlig att kombinera med studier. Vårt härliga kontor ligger på Södermalm i Stockholm. Jobbet kan delvis skötas på distans, men vi gillar att jobba tillsammans i så stor sträckning som möjligt.

Låter det här helt rätt för dig? Vi ser fram emot att få din ansökan – så snart som möjligt, dock senast 2 mars. Skriv ”Rekrytering” i ämnesraden och mejla elvira@hellstenkommunikation.se. Intervjuer hålls löpande. 

Frågor besvaras av Elvira Hellsten, VD – 073-048 43 41 eller elvira@hellstenkommunikation.se

Mer om Hellsten Kommunikation:

Hellsten Kommunikation är en kommunikationsbyrå som vill göra skillnad. Och vi vet att våra uppdragsgivare kan. Vi vill jobba för våra kunders idéer och vi vill bidra med våra egna – till uppdragsgivarna men också till samhället. Vi gör det vi tror på och tror på det vi gör. Vi jobbar med kommunikation oavsett kanal, från trycksak till webb och filmproduktion. Vi tar ett helhetsgrepp om kommunikation till olika målgrupper, ibland gör vi enskilda kampanjer. Allra främst jobbar vi med samhällskommunikation, opinionsbildning och kommunikation för ideella organisationer.

Publicerat 200217