Skip to main content

Sökes: Projektledare inom grafisk produktion.

Finnes: Kommunikationsbyrå som gör skillnad. På riktigt.

Du är en van projektledare med koll på detaljer och ett intresse för offentlig sektor och ideella organisationer. Du trivs med att göra en insats för samhället i nära samarbete med kollegor och uppdragsgivare.
 
Arbetsuppgifter:
  • projektledning och kundkontakt inom grafisk produktion
  • rådgivning till uppdragsgivare kring grafisk produktion och kommunikation
  • löpande planering och administration inkl. fakturering
  • kontakt med och beställningar hos underleverantörer
  • korrekturläsning och viss textbehandling
Om anställningen:
Hellsten Kommunikation söker en projektledare som vill vara en del av ett bra gäng som levererar kommunikation och grafisk produktion till offentlig sektor, ideella organisationer och företag främst inom samhällssektorn. Via våra uppdragsgivare gör du en insats för samhället. Som projektledare tar du ansvar för det dagliga arbetet och ser till att vi alltid levererar grafisk form av hög kvalitet till bland annat myndigheter och organisationer.
Våra uppdragsgivare är verksamma inom bland annat samhällsbyggnad, näringsfrågor samt vård och omsorg. Uppdragen varierar från rapporter till animerade videos, grafiska profiler och ibland även arrangemang av event och konferenser.
 
Om dig:
Du har minst tre års erfarenhet av projektledning på kommunikationsbyrå eller inhouse-avdelning inom en större organisation, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av offentlig sektor och/eller samhällskommunikation.
 
Du har kunskaper inom grafisk formgivning, grafisk produktion för tryck och webb/sociala medier och viss kunskap inom Adobe Creative Suite. Du behöver inte kunna eller vilja arbeta med formgivning, men förståelse för den grafiska arbetsprocessen är nödvändig och möjlighet att utföra enklare uppgifter i inDesign underlättar arbetet. Stort plus i kanten om du känner till principerna för tillgänglighetsanpassning enligt WCAG 2.1.
 
Du vill jobba heltid på en familjär arbetsplats med kollegor som alla bidrar till att vi både levererar och mår på topp. Vi tillämpar individuell lönesättning och utgår från kontoret vid Stockholms Centralstation, men jobbar hemifrån när livet (eller Folkhälsomyndigheten) så kräver.
 
Låter det här helt rätt för dig? Vi ser fram emot att få din ansökan – så snart som möjligt, dock senast 15 augusti. Skriv ”Rekrytering” i ämnesraden och mejla hej@hellstenkommunikation.se. Intervjuer hålls löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdatum.
Frågor besvaras av Elvira Hellsten, elvira@hellstenkommunikation.se
  
Mer om Hellsten Kommunikation:
Hellsten Kommunikation är en kommunikationsbyrå som vill göra skillnad. Och vi vet att våra uppdragsgivare kan. Vi vill jobba för våra kunders idéer och vi vill bidra med våra egna – till uppdragsgivarna men också till samhället. Vi gör det vi tror på och tror på det vi gör. Vi jobbar med kommunikation oavsett kanal, från trycksak till webb och filmproduktion. Vi tar ett helhetsgrepp om kommunikation till olika målgrupper, ibland gör vi enskilda kampanjer. Allra främst jobbar vi med samhällskommunikation, opinionsbildning och kommunikation för ideella organisationer.
Publicerat 240708