Skip to main content

Vi gör

Strategi och helhetslösningar

Kampanj, digitalt event, bok eller övergripande varumärkesarbete – vi hugger i från början till slut. Tillsammans med er hittar vi den rätta kommunikationsstrategin och erbjuder en helhetslösning för produktionen.

Projektledning och logistik

Vi leder arbetet från idé till målgång. Med hjärta, flexibilitet och hållbarhetstänk har vi kunskap om varje steg i produktionen och dessutom långvariga samarbeten med leverantörer och distributörer.

Grafisk formgivning, illustration och animation/videoproduktion

Vi kallar oss strategiska formgivare. Det är precis vad vi är. Med färg och form ser vi till att ert budskap når hela vägen.

Workshops och events

Vi arrangerar konferenser och stormöten från början till slut och skräddarsyr små och stora workshops för kreativa processer, måluppfyllelse och utbildning. Ibland gör vi en del av det hela – som en goodiebag, en videohälsning eller PowerPoint-presentation. Men vi älskar att hålla i alla trådar!

Kommunikation oavsett kanal – från trycksak till webb

Behöver ni en broschyr eller bok, en PowerPoint-mall, innehåll för sociala medier eller dekor till nästa event? Eller behöver er kampanj lyftas i samtliga kanaler? Vi fixar.

Kommunikation för organisationer

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med medlemsorganisationer och opinionsbildning. Vi vet hur man engagerar medlemmarna och hur budskap inte bara når ut, utan ända in.

Hör av dig till Caroline Rydin Lagergren
caroline@hellstenkommunikation.se, 070-300 91 15.