Sökes: Grafisk designer som vill göra något stort.
Finnes: Kommunikationsbyrå som gör skillnad. På riktigt.

 

Vår grafiska designer Henrik ska vara föräldraledig t.o.m. juni 2020. Han jobbar med filmproduktion, animerade presentationer, interaktiva dokument och datavisualisering. I tjänsten ingår också annat löpande grafiskt arbete så som att göra original för trycksaker – från mässmaterial till rapporter och böcker. Vi letar nu efter en grafisk designer med liknande kompetens som kan vikariera för Henrik och med stor sannolikhet fortsätta jobba hos oss även när han är tillbaka.

Hellsten Kommunikation är en kommunikationsbyrå som vill göra skillnad. Och vi vet att både våra uppdragsgivare och medarbetare kan. Hos oss är du med när det händer. Vi jobbar engagerat och passionerat med samhällskommunikation och samhällsförändring och söker nu en grym designer med intresse för samhällsfrågor.

Föräldravikariat 100 % med start runt september 2019 – juni 2020. Möjlighet till förlängning finns.

Din huvuduppgift:

Grafisk produktion inom varierande uppdrag. Alltid med uppdragsgivarens målsättning i fokus!

Mer om dig:

Du lösningsorienterad, tänker självständigt och kreativt. Du älskar omväxlande dagar och ett högt tempo, ofta med många korta puckar. Att samarbeta med både kollegor, uppdragsgivare och samarbetspartners faller sig helt naturligt för dig – att kommunicera är din grej.

Nödvändiga programkunskaper:

– Adobe After Effects
– Adobe Premiere
– Adobe InDesign
– Adobe Illustrator
– Adobe Photoshop

Meriterande:

– Relevant utbildning är självklart meriterande, men vi vet att du kan ha fått dina kunskaper på andra sätt
– Djup kunskap inom Office-paketet
– Kunskap inom Adobe Audition
– Kunskaper inom WordPress och html
– Du är riktigt vass på att skapa tryckfärdiga original
– Talang och intresse för fotografering – stillbild och rörligt
– Erfarenhet från ideellt engagemang

Anställningen:

Projektanställning på heltid med start runt september 2019, enligt överenskommelse, till och med juni 2020. Möjlighet till förlängning finns. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi utgår från kontoret på Södermalm, Stockholm.

Låter det här helt rätt för dig? Vi ser fram emot att få din ansökan (CV + brev + portfolio). Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Mejla till elvira@hellstenkommunikation.se. Intervjuer hålls löpande.

Frågor besvaras av Elvira Hellsten, VD – 0730-484341 eller elvira@hellstenkommunikation.se

Mer om Hellsten Kommunikation:

Hellsten Kommunikation är en kommunikationsbyrå som vill göra skillnad. Och vi vet att både våra uppdragsgivare och medarbetare kan. Vi vill jobba för våra kunders idéer och vi vill bidra med våra egna – till uppdragsgivarna men också till samhället. Vi gör det vi tror på och tror på det vi gör. Vi jobbar med kommunikation oavsett kanal, från trycksak till webb och filmproduktion. Vi tar ett helhetsgrepp om kommunikation till olika målgrupper, ibland gör vi enskilda kampanjer. Allra främst jobbar vi med samhällskommunikation, opinionsbildning och kommunikation för ideella organisationer.

Publicerat 190806