Sökes: Digital designer med intresse för omvärlden.

Finnes: En kommunikationsbyrå som gör skillnad. På riktigt.

Hellsten Kommunikation är en kommunikationsbyrå som vill göra skillnad. Och vi vet att både våra uppdragsgivare och medarbetare kan. Vi söker nu en digital designer med ett stort intresse för omvärlden. Utöver att skapa hemsidor i WordPress och driva större webbprojekt tillsammans med andra skapar du grafiskt innehåll för sociala medier. Du har koll på vad som trendar på Twitter, vilka annonsalgoritmer som gäller på Facebook den här veckan och vad som händer inom politiken. Du vet vad som funkar, du vet vad som inte funkar.

 

Dina huvuduppgifter:

– Driva webbprojekt i WordPress
– Skapa visuellt och rörligt innehåll främst för sociala medier och webbsidor
– Vara delaktig i större webbprojekt
– Vara delaktig i framtagande av digitala strategier och utvärderingar

Mer om dig:

Du är lösningsorienterad doer, såklart, ger aldrig upp och är himla trevlig att ha att göra med. Du kan leda projekt. Du har förmågan att se helheten även där ditt bidrag är en mindre pusselbit. Du trivs på ett personligt kontor. Att samarbeta med både kollegor, uppdragsgivare och samarbetspartners faller sig helt naturligt för dig – att kommunicera är din grej. Du älskar omväxlande dagar, korta och långa puckar om vartannat och du vet att på ett mindre företag kan vad som helst hända. Ibland spraymålar vi figurer i papp på gräsmattan utanför verkstan, ibland spelar vi in film på en byggarbetsplats.

 

Nödvändiga programkunskaper:

– Hantera Creative Suite och WordPress
– Grundläggande kunskaper inom HTML och CSS

 

Meriterande:

– Relevant utbildning är självklart meriterande, men vi vet att du kan ha fått dina kunskaper på andra sätt
– Djupare kunskaper inom webbutveckling
– Kunskaper inom SEO
– Talang och intresse för fotografering, stillbild och rörligt
– Erfarenhet från ideellt engagemang

 

Vi ser helst att du jobbar heltid hos oss. Anställningen påbörjas enligt överenskommelse, men vi vill gärna ha dig på plats så snart som möjligt.
Vi utgår från kontoret i Bromma, Stockholm.
Låter det här helt rätt för dig? Vi ser fram emot att få din ansökan (CV + brev + portfolio). Skicka in din ansökan så snart som möjligt, senast 25 augusti. Mejla till elvira@hellstenkommunikation.se Intervjuer hålls löpande.
Frågor besvaras av Elvira Hellsten, VD – 0730-484341 eller elvira@hellstenkommunikation.se

 

Mer om Hellsten Kommunikation:

Hellsten Kommunikation är en kommunikationsbyrå som vill göra skillnad. Och vi vet att våra uppdragsgivare kan. Vi vill jobba för våra kunders idéer och vi vill bidra med våra egna – till uppdragsgivarna men också till samhället. Vi gör det vi tror på och tror på det vi gör. Vi jobbar med kommunikation oavsett kanal, från trycksak till webb och filmproduktion. Vi tar ett helhetsgrepp om kommunikation till olika målgrupper, ibland gör vi enskilda kampanjer. Allra främst jobbar vi med samhällsskommunikation, opinionsbildning och kommunikation för ideella organisationer.

 


 

 

Vi söker inte bara en digital designer!

Har du andra kvalifikationer än ovanstående och tycker att det låter spännande att jobba med oss? Hör av dig! Vi har fler rekryteringar på gång och är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som på är grym på kommunikation, har ett stort samhällsintresse och är intresserad av att jobba på en byrå som gör skillnad på riktigt. Mejla elvira@hellstenkommunikation.se!

 

Logga-RGB-gron