Sökes: Grafisk designer som vill göra något stort.

Finnes: Kommunikationsbyrå som gör skillnad. På riktigt.

Hellsten Kommunikation är en kommunikationsbyrå som vill göra skillnad. Och vi vet att både våra uppdragsgivare och medarbetare kan. Hos oss är du med när det händer. Vi jobbar engagerat och passionerat med samhällskommunikation och samhällsförändring och söker nu en grym grafiker med intresse för samhällsfrågor. Oavsett om digitalt eller print är din starkaste styrka kan du passa in i vårt team, men en nyfikenhet kring sociala medier-landskapet och en förmåga att ligga i framkant är nödvändig.

Projektanställning på heltid från och med snarast till och med september 2018. Möjlighet till förlängning finns.

 

Din huvuduppgift:

– Skapa passande grafisk form inom varierande uppdrag. Alltid med uppdragsgivarens målsättning i fokus!

 

Mer om dig:

Du lösningsorienterad, tänker alltid utanför den där boxen och är himla trevlig att ha att göra med. Du älskar omväxlande dagar och ett högt tempo, ofta med många korta puckar. Att samarbeta med både kollegor, uppdragsgivare och samarbetspartners faller sig helt naturligt för dig – att kommunicera är din grej.

 

Nödvändiga programkunskaper:

– Du hanterar Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign med bravur

 

Meriterande:

– Relevant utbildning är självklart meriterande, men vi vet att du kan ha fått dina kunskaper på andra sätt
– Du hanterar Adobe After Effects och Adobe Premiere
– Kunskaper inom WordPress och html/CSS
– Du är riktigt vass på att skapa tryckfärdiga original
– Talang och intresse för fotografering – stillbild och rörligt
– Erfarenhet från ideellt engagemang

 

Anställningen:

Projektanställning på heltid med start i början av 2018, enligt överenskommelse, till och med september 2018. Möjlighet till förlängning finns. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi utgår från kontoret på Södermalm, Stockholm.

Låter det här helt rätt för dig? Vi ser fram emot att få din ansökan (CV + brev + portfolio). Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Mejla till elvira@hellstenkommunikation.se. Intervjuer hålls löpande.

Frågor besvaras av Elvira Hellsten, VD – 0730-484341 eller elvira@hellstenkommunikation.se

 

Mer om Hellsten Kommunikation:

Hellsten Kommunikation är en kommunikationsbyrå som vill göra skillnad. Och vi vet att våra uppdragsgivare kan. Vi vill jobba för våra kunders idéer och vi vill bidra med våra egna – till uppdragsgivarna men också till samhället. Vi gör det vi tror på och tror på det vi gör. Vi jobbar med kommunikation oavsett kanal, från trycksak till webb och filmproduktion. Vi tar ett helhetsgrepp om kommunikation till olika målgrupper, ibland gör vi enskilda kampanjer. Allra främst jobbar vi med samhällskommunikation, opinionsbildning och kommunikation för ideella organisationer.

Publicerat 171230


 

 

Logga-RGB-gron